Thursday, August 18, 2011

Дякую!

Ось ми і провели наш Перший всеукраїнський конкурс з народної ляльки. Хочу подякувати усім, хто в той чи інший спосіб долучився до цього проекту.

 Декілька слів про те, як це було...

Почалося все весною, зі знайомства з Катериною Качур та Богданом Гдалем. Спілкування та обмін творчими думками дуже надихає, однак мені хотілося не просто приєднатися до їх команди, а зробити щось, щоб привернути увагу до "Рукотворів", до "Майстрів", до "Мистецтва" вцілому.
Тож перша моя подяка - Катерині та Богдану за чудовий проект "Руковтори", що сьогодні є єдиним вільним і доступним простором для спілкування між майстрами.

Якщо чесно, ми дуже  хвилювалися від самого початку. Ми розуміли, що це доволі ризиковано проводити конкурс влітку, у період відпусток та відпочинку, коли всі подумки десь дуже-дуже далеко :) Але якщо вже почали, то треба робити :)

Дякую кожній Майстрині, що надіслала свої роботи на конкурс! І незважаючи на те, що так часто, як цього літа, я на пошту ще ніколи не ходила. Важко передати радість та емоції від отримання "нової посилки", від відкриття коробки, від справжнього захвату "новою лялечкою"! Кожна посилка була для мене справжнім сюрпризом, адже фото ляльок надсилалися Катерині Качур і я їх не бачила до фінальної зустрічі з журі.

 
Ще фото, дивіться тут :)  

Дякую Журі конкурсу та Музею Івана Гончара, що надав нам можливість вивести проект за межі інтернету :)  Для мене це незабутні враження та досвід від спілкування з мистецтвознавцями, художниками і просто приємними людьми! Вразило те, що навіть охоронці в Музеї та люди, що виконують технічну роботу дуже творчі особистості, хтось співає у музичних гуртах, хтось шукає творчий підхід для розміщення експонатів тощо.

Дякую видавницту "Родовід" за чудові книжки та магазину творчих матеріалів Rukodelie.com.ua за надані призи! Якщо ви хоч раз побуваєте у цьому видавництві, у вас перехопить подих! Це просто музей зі справжніми літературними та мистецькими скарбами! А складаючи кошики з призами було досить важко визначити, що туди покласти - бісер, чи никти, гудзики чи намистинки...Приємно, що наші інтернет магазини мають такий широкий вибір матеріалів для творчості. Дякую, що підтримали нас!

Дякую Журанлістам та представникам ЗМІ за таку активну підтримку та висвітлення подіїї конкурсу.


Я навіть не впевнена, що зібрала усі лінки, фото та відео, однак все, що вдалося  швидко знайти до Вашої уваги:

Інетернет-видання:

http://kiev.vgorode.ua/news/9/68201/
http://polit.ua/articles/2011/08/09/lyalky.html
http://www.radiosvoboda.org/content/article/24286734.html

Відео:
http://www.youtube.com/watch?v=Ilk9IJE7PZ4
http://1tv.com.ua/uk/news/2011/08/05/6640

Дякую гостям та відвідувачам виставки!
 


І моя остання подяка - моєму чоловіку за розуміння, підтримку і добре слово!

Хай щастить у добрих справах!
Катерина Орлова-Гузова

No comments:

Post a Comment