Sunday, November 6, 2011

Виставка мистецтва Аліни Гончарової-Цівінської

У Музеї Гетьманства відкрилась ще одна чудова виставка майстрині з Полтавщини Аліни Гончарової-Цівінської "Родом з Полтавщини". На виставці представлені роботи у техніці гарячого батику, живопис та дивовижні картини з вовни.

Аліна Гончарова-Цівінська та Катерина Орлова-Гузова




«Гарячий батик — серйозний, вдумливий, неймовірно загадковий; живописний, глибокий; цільний і зрілий. Його неможливо порівняти з подихом вітру; він грунтовний... але, познайомившися з ним ближче — море романтики, маса сильних відчуттів від його стародавніх коренів... але він вічно молодий, вбираючи в себе те нове, що несе в собі Час... це поезія, підкріплена логікою і розрахунком. Адже напластовувавши поступово, від світлого до темного, один на інший барвисті шари — не можна помилитися, недобрати або перебрати з тоном, кольором; (хоча помилки виправити неможливо.) Саме в цьому жанрі мистецтва найяскравіше проявився її характер, невичерпний творчий потенціал, де чітко визначена своя філософія і фантазія».

Цікавим було і відкриття виставки, на якому співали дівчата з надзвичайними голосами :) Дякую за організацію Віталію Коваленко!
Виставка триватиме до 24 листопада у Музеї Гетьманства (вул. Спаська, 16-б).

No comments:

Post a Comment